Game Tracker
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Game Tracker

Îți cauți serverul perfect de joc? Forumul nostru este locul ideal pentru a descoperi, promova și discuta despre cele mai bune servere de jocuri! Împărtășește experiențele tale, cere sfaturi și găsește comunități de jocuri care se potrivesc intereselor ta

Flag Counter

You are not connected. Please login or register

CS:GO - Despre FPS !

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 CS:GO - Despre FPS ! Empty CS:GO - Despre FPS ! Wed Mar 02, 2022 1:54 am

GameTracker

GameTracker
GameTracker

In primul rand tin sa mentionez ca acest topic nu reprezinta neaparat un tutorial, este doar o explicatie a sistemului de FPS din CS:GO.

a ) Dev-uri: ON & OFF
Ati jucat 1.6 ? Sunt sigur ca da ! Daca ati jucat atunci aveti, sau poate nu, habar despre ce inseamna 'dev on' si 'dev off'.
CODE: SELECT ALL

Dev ON = Atunci cand FPS-ul total al jucatorului depaseste suma de 101
Dev OFF = Atunci cand FPS-ul este mai mic de 101
Exista 'dev-uri' si in GO ? Nu, nu exista, desi comanda in sine ( developer 0/1 ) exista, insa nu are exact aceeasi rol ca in 1.6. Da, apar sus notificarile din modul dezvoltator ca la 1.6, dar aceasta comanda nu delimiteaza FPS-ul, la fel ca in 1.6.

b ) Care este FPS-ul meu real ?
In CS:GO FPS-ul real al fiecarui jucator este egal cu refresh rate-ul monitorului detinut. De exemplu daca ai un monitor CRT ( d'ala cu tub ) atunci refresh rate-ul este 60, deci FPS-ul maxim real este 60, desi in joc iti poate arata 300. Indiferent daca ai 60 FPS ( in acest caz ) sau 300 jocul iti va merge exact la fel, nu va fi nici o diferenta.

c ) Cum vad cat FPS am ?
Pentru inceput intrati la Setari -> Setari Joc -> Activeaza consola (~) -> Setati <DA>. Acum ca ati activat consola puteti vedea FPS-ul cu ajutorul comenzii cl_showfps 1, pentru a o dezactiva scrieti cl_showfps 0. Pentru informatii mai avansate folositi net_graph 3, pentru a dezactiva scrieti net_graph 0.

d ) Cum imi pot creste FPS-ul ?
Intrati la Setari -> Setari Video puneti tot pe low si dezactivati V-Sync. De asemenea puteti folosi acest config, care va face totul pentru voi : click !

https://gametracker.forumgamers.net/

Back to top  Message [Page 1 of 1]